Contacte Premsa:
Natalia Kim
Tel./Fax:
Mòbil: 608-59 50 10
E-mail: info@promopress.com


Biografia de José Luís Salaverría,
Fundador i Pressident del Foro Europa 2001


Nascut a Barcelona, 1953, José Luís Salaverría Palanca aviat va descobrir a Aristòtil i es va deixar guiar pel filòsof i la seva frase "Som allò que fem". Curiós per natura i autèntic devorador de llibres, va sortir entre els primers de Dret de l'Universitat Autònoma de Barcelona i va iniciar una incansable recerca de tota l'informació disponible sobre la seu gran interés: Europa. Tot això mentre ampliava els seus estudis diplomant-se en Dret Europeu i estudiant en profunditat temes com Economia Catalana, Unió Europea i Justicia Social.

Ha participat activament en múltiples conferèncias i debats amb especialistes tan prestigiosos com Felipe González, Jordi Pujol, Cándido Méndez, Pascual Maragall, Joaquín Almunia, Manuel Fraga, Rodrigo Rato, Jaime Mayor Oreja, Carmen Alborch i molts altres. Contabilitza més de 160 intervencions en debats.

Va fundar el Foro Europa 2001 el 8 d'Octubre de 1996 amb l'intenció de crear trobades per a l'intercanvi i divulgació d'idees, coneixements entre i amb dirigents de la vida empresarial, cultural i política. Avui figura com un dels Fòrums de debat més importants d'Europa.

També va exercir, durant quatre anys, com Vicepressident del Club Gúlaris (Barcelona), on va fonamentar els seus coneixements sobre l'utilitat i funcionament dels clubs empresarials gràcies a tancar acords de cooperació amb quaranta clubs similars al voltant del món. També és membre de varies associacions de gran prestigi que treballan per a la societat civil, com el Círculo de Economía; del L.E.C.E.; del A.E.D.E..

El seu oci se centra a la lectura, amb especial predilecció per temes com Història, Economia i Art, tot i que també troba temps per a anar al cine, viatjar i practicar esports com la natació, el tenis i el ciclisme.

José Luis Salaverría està casat amb Carmen, escritora, i té dos fills, Itziar i Alberto.

Barcelona, Setembre 2001

Més entrevistables a:
PromoPress.com

 

[ FREE 5 Day Marketing Mini-Course ] [ Free Stuff For Entrepreneurs On The Internet ] [ Webposition Gold - The unbeatable software for website promotion and optimizing ] [ SEO - Website positioning ] [ Marketing Library ]
Inversiones Inmobiliarias - Real Estate Investment - PR in Spain - PromoPress: Comunicación - Casinos online - Internet marketing